Adana Hasta Yatağı

Adana hasta yatağı, Akdeniz Bölgesi’nin en kurumsal firmalarının başında gelir. Hasta yatağı satış ve kiralamasında güvenilir hizmet sunan firmanın yatak modelleri farklı tasarımlarda yer alır. Hasta yataklarının kişiye uygunluğu son derece önem taşır. Hasta yatağı alırken kişinin yaşı, fiziksel özellikleri de düşünülmelidir. Yeni doğan ünitelerinde kullanılan yataklarla, yaşlı hastalar için kullanılan yataklar farklı özellikler içerir.nnHasta yataklarında doktor tarafından reçete edilmiş olan ve kurul onayı da bulunan yatakların SGK tarafından ödenmesi söz konusudur. Hasta yataklarının hastanın iyileşme sürecine sunduğu katkılar son derece fazladır. Kaliteli ve uzun ömürlü hasta yataklarının kullanımı önerilir. Bu sebeple, sektörde öne çıkan kurumsal firmalar tercih edilmelidir.n

Kullanışlı Hasta Yatakları

Adana hasta yatağı kullanışlı ve fonksiyonel modelleri ile tercih edilen firmaların başında gelir. Hasta yatağı alırken iki ana grup öne çıkar. Bunlar; manuel hasta yatakları ile motorlu hasta yataklarıdır. Motorlu hasta yatakları farklı sayıda motor yapıları ile yatağın ayak, baş ve sırt kısımlarının hareketini sağlar. Kumanda ile çalışması sayesinde yatan hasta, yardım almadan yatağı farklı açılara getirebilir.nnBu sayede hasta yatağının isteğe göre ayarlanması söz konusu olabilir. Yatan hastanın kimseye muhtaç olmadan işlerini yapabilmesi, hastaya huzur ve mutluluk sunacaktır. Hastanın mutluluk hali de hastalığın kolay atlatılmasına vesile olacaktır. Elektrik kesintilerinin sık yaşandığı yerlerde önerilen, pille kumanda edilen yataklardır. Firmamızda farklı modellerde fonksiyonel yatakları bulmak söz konusudur.

Hasta Yataklarında Kaliteli Modeller

Adana hasta yatağı, kaliteli modelleri ve yerinde kurulum hizmeti ile önerilen firmaların başında gelir. Hasta yataklarında emniyet unsurlarının ön planda olduğu yatak tasarımlarının tercih edilmesi önerilir. Hasta yatağında tekerleklerin rahat hareket etmesi, yatağın yerinde sabit durması için ayaklarda ABS fren sisteminin bulunması önem taşır.nnHasta yataklarının yan kenarlarında koruyucu bantların da bulunması önerilir. Yatan hastanın düşmemesi için bu bariyerler son derece önem taşır. Emniyetli ve paslanmaz yapıları ile hasta yataklarımız son derece güvenilir tasarımlardır. Hasta yataklarının hava koşullarına dayanıklı olması, uzun süreli kullanımlarda önem taşır.
Adana Hasta Yatağı

Havalı Hasta Yatakları

Adana hasta yatağı, havalı yatak modelleri ile önerilen işletmelerin başında gelir. Hasta yataklarının içlerinden geçen hava kanalları, yatağın sürekli serin kalmasını sağlar. Hasta yataklarının baklava ve boru tipli olmak üzere iki modeli bulunur. Bu yataklar, yatan hastanın cilt sağlığı için son derece önem taşır. Yaşlı hastalar için önerilen yataklar, havalı hasta yataklarıdır.nnYaşlı hastaların incelen cilt yapıları en küçük bir tahrişte derilerinin açılıp yara almasına sebep olur. Bu nedenle, sürekli pozisyon değiştiren ve hava aldıran tasarımların alınması önerilir. Havalı hasta yatakları, felçli hastalar için de önerilen yataklardır. Yatan hastanın cilt ve ortopedik özellikleri için en çok önerilen yatak tasarımlarının başında gelir. Yazın bile serin tutan bu yataklar, hasta yataklarında en çok tercih edilen modellerdir.

Kiralık Hasta Yataklarının Tercihi

Adana hasta yatağı kiralık hasta yataklarında çok farklı modellere sahiptir. Kiralık hasta yataklarının tercih edilme nedenlerinin başında gelen, farklı modelleri uygun fiyatlarla temin etme kolaylığıdır. Kiralık hasta yataklarında da otomatik çalışma özellikleri bulunur. Satın alınacak, yeni üretimden çıkmış yataklardan en ufak bir farkı bulunmaz. Kiralık hasta yataklarının kullanım süresi sonunda tekrar firma tarafından iade işlemi yapılır.nnBu nedenle kullanımı biten yatakların yaşam alanlarında yer işgalinin de önüne geçilmiş olur. Hasta yataklarının kurumsal firmalardan temin edilmesi önerilir. Kurumsal firmalar, kiralama öncesinde hasta yataklarının bakım ve detaylı temizliğini de yaparlar. Hijyenik usullerle temizlenmiş olan hasta yataklarının kullanımı önerilir. Firmamız, kiralık hasta yataklarının temizlik ve bakımlarını yaptıktan sonra yerinde kurulum hizmetini sunar.

Uygun Fiyatlarla Hasta Yatağı Temini

Adana Hasta Yatağı, uygun fiyatlarla satış ve kiralama hizmeti sunan firmalardandır. Hasta yataklarının ikinci el ve kiralama seçenekleri her zaman için daha uygun olan seçeneklerdir. Bütçe dostu olması sebebiyle, kiralık hasta yatakları her zaman en çok kullanımı tercih edilen yataklardır. Kaliteli yatakları uygun fiyatlarla kullanmak için önerilen, hasta yataklarının kiralanmasıdır.nnHasta yataklarında obez hastalar için de yüksek ağırlığa dayanıklı olan modeller tercih edilir. Ameliyat sonrası hastalar için yataklarda serum ya da lazımlık gibi aparatların takılmasına olanak tanıyan düzenekler olmalıdır. Hasta yataklarında kalite ile birlikte fiyat karşılaştırmasının yapılması önerilir. Firmamız en kaliteli tasarımları sektörde uygun fiyatlarla satan işletmelerin başında gelir.

Hasta Karyolalarında Tasarım Şıklıkları

Hasta karyolalarında tasarım farklılıkları göze çarpar. Hastaya moral sunan faktörlerin başında gelen, kullandığı kişisel eşyalardır. Bu eşyaların ilk sıralarında gelen ise, tüm gününü geçirdiği hasta karyolasıdır. Hastanın kendini yatağında yatıyor gibi rahat ve mutlu hissetmesi için hasta karyolasının kendi yatağına benzer tasarımlarda seçilmesi önem taşır. Hasta karyolasının şık ve farklı modellerde tasarlanması, hastaya moral katacaktır.nnAhşap görünümlü hasta karyolaları da son zamanların en çok tercih edilen karyola tasarımlarıdır. Hasta karyolasında ahşap modeller, yatan hastaya huzur veren tasarımlardır. Hastalığı yatan hasta kadar, bakan refakatçi de yaşamaktadır. Hasta yatağının ileri geri hareketini sağlayan tekerleklerin kolay şekilde hareket etmesi, refakatçi için büyük kolaylık sunacaktır.  Üç yüz altmış derece dönen yatak tekerlekleri son derece kullanışlı ve rahat modellerdir. Şık ve rahat karyola modellerimiz bulunur.

Leave a reply