İstanbul Hasta Yatağı

İstanbul hasta yatağı kiralama ve satma firması olarak kaliteli yataklar üretiyoruz. Firma olarak müşterileri mağdur etmemek için hasta yataklarını uygun fiyatlara kiralıyoruz. Hasta yatakları hastanın sağlık problemi baz alınarak değiştirilir. Hasta tamamen yatağına bağlı bir şekilde ise o zaman kesinlikle ortopedik bir hasta yatağına gerek vardır. Hasta yataklarında motorlu ve manuel olan hasta karyolaları vardır. Hasta dönerken herhangi bir düşme tehlikesi ile karşı karşıya gelmesin diye sağ tarafta ve sol tarafta iki ya da dört tane korkuluk bulunuyor. Hasta yatağında lazımlık bulunması dahilinde hasta tuvalet ihtiyacını kendi başına karşılayabilir. Hasta yatağının alt kısmında dört tane teker bulunması da hareket kabiliyetini arttırır. Hasta Yatağı bu şekilde kolay bir vaziyette hareket edebilir.  Hasta yatakları konforlu olmasa hastalar rahat edemez.

Hasta Yatak İskeletleri Hangi Şekillerde Olurlar?

İstanbul hasta yatağı firması olarak kaliteli yatak üretimi yapıyoruz. Hastaların bütün yatak ihtiyaçlarını karşılamak adına farklı modellerde ve özelliklerde hasta yatakları üretiyoruz. Hasta yatakları hem hastalık ile hem de maddi imkânlar ile zorluk çekmesin diye fiyatlarımız gayet uygundur. Hasta yataklarının seçimi hastanın sağlık sorunları ile bağlantılı bir şekilde olmalıdır. Hasta yatağının iskelet yapısı hastayı taşıyabilir bir vaziyette olmalıdır.

Hastaları rahat bir şekilde kaldırabilen hasta yatakları tercih edilmelidir. Hasta yataklarının iskeletleri yapılırken birinci sınıf kaliteli, kırılmaz ve bükülmez malzemelerden yapılması gerekiyor. Kullanılan malzemeler nem, rutubet, ıslaklık ve ağırlık gibi etkenlere karşı bozulmaması gerekiyor. Pas tutmayan ve kırılgan özelliği sağlam olan hasta yatakları tercih edilmelidir. Hasta yataklarının kolay bir şekilde temizlenmeleri ve kolay bir şekilde kurulmalarında büyük yarar var. Firma olarak kiralama işleri yaparken ürünlerimizi sigortalı bir şekilde hastalara kiralıyoruz.n

Manuel Hasta Yatağı Ne Demek?

nManuel olan hasta yatakları isimlerinden de anlaşılabileceği gibi el yordamı ile ayarlanabilen bir yatak modelidir. Bu yatak modeli hastaya uygun olmasa da bu yataklar hastalar tarafından kullanılıyor. Oldukça zahmetli ve kullanımı zor olan bir yataktır. Çoğunlukla uzun süreli yatmayan ve hastalığı kısa süren yatmayan hastalara önerilen yataklardır. Konforlu, kolay kullanımlı ve rahat değillerdir. Manuel olan hasta yataklarının korkulukları plastik sağlam bir maddeden değil, demirden yapılmıştır. Temizlenmesi oldukça kolay ve pratik bir kullanımı vardır. Bu model günümüzde neredeyse kullanılmıyor. Farklı hasta yatağı modelleri sayesinde çeşitli hasta yatağı modeli tercih ediliyor. Manuel olan hasta yatakları genellikle tercih edilmeyen tek modeldir. Bu modeller en az kiralananlardır.

Hasta Yatakları Kiralık Olabilir Mi?

İstanbul hasta yatağı  modelleri sayıca oldukça fazladır. İstediğiniz modeli tercih edebilirsiniz. Hastalar kısa süreliğine tedavi edilecekse bu durumda kiralık bir hasta yatağı en doğru tercih olur. Bütçenizi zorlayacak bir hasta yatağı bulunmuyor. Hasta ne kadar süreliğine yatakta kalacağına, kilosuna ve boyuna göre farklı ebatlarda olan ya da standart olan hasta yataklarını tercih edebilirsiniz. Her firmada her bütçeye uygun olan hasta yatağını bulmanız mümkündür. Hasta Yatağı kiralamak istiyorsanız hastanın bütün ihtiyaçları değerlendirin. Hasta en az 6 ay boyunca tedavi görecekse kiralama yapmanız çok daha sağlıklı olur.

Hasta Yatağı Arızaları Nelerdir?

Hasta yatağı arızaları meydana geldiğinde hasta rahatsız olur. Hastanın konforu bozulurken hasta yataklarının da fonksiyonları bozulmuş olur. Hasta yataklarının zaman içerisinde arızalanmasında en büyük etkenlerden bir tanesi kumandalı bir sistem ole çalışıyor olmasıdır. En sık karşımıza çıkan ve hastayı yoran sorunlardan biri kumandanın arızalanıp çalışmamasıdır.nnÇoğunlukla kumanda sisteminde bozulmalar meydana gelir.

Kumanda da bulunan sistemler de temasta meydana gelen bir sorun varsa kumanda bozulur ve komutları algılayamaz. Yatak kendi özelliklerini kullanamıyor ise fonksiyonlarda bozukluk mevcut ise hastanın gün içerisinde ki konforu bulunur ve hasta rahat edemez. Hasta Yatağı arızalandıysa satın aldığınız ya da kiraladığınız firma ile konuşmanız ve sorunu halletmeniz dahilinde hasta yatağını tamir etmek için ekip gönderirler.

İstanbul Hasta YatağıYatak Yarası Niye Meydana Geliyor?

İstanbul hasta yatağı fiyatları sürekli olarak merak edilen bir konudur. Hasta yatağı kiralamak isteyen bir birey ya da satın almak isteyen bir birey aynı ödemeyi yapmaz. Her iki şekilde de ödeme yapılır ancak miktar aynı değildir. Ayrıca hasta yatakları manuel olunca daha uygun fiyatlı oluyorken motorlu ve özellikli olunca daha pahalı oluyor. Felç ya da çeşitli hastalıklara bağlı olarak hayatını yatakta idame ettirmek isteyen biri hasta yatağını tercih eder.

Bazı hasta yatakları oldukça kaliteli ve konforlu iken bazı hasta yatakları daha pahalıdır.nnVücudun ağırlığı ile meydana gelen basınçta hasta da yatak yaraları meydana gelebilir. Terleme olması durumunda hasta da yatak yaraları meydana gelebilir. Yatağa sürekli aynı pozisyon ile yatan hastada kan akışı meydana gelmez ve buna bağlı olarak yatak yaraları meydana gelir.

Bazı yataklar oluşan yaraları iyileştirecek ve yatak yaralarının oluşmasına engel olacak bir nitelikte üretilmiştir. Bu hasta yatakları ise baklava tipli olan hasta yataklarıdır. Hastaların tedavileri düzgün bir şekilde yapılmazsa hastaların tedavileri uzun sürer ve bu şekilde hasta iyileşmez. Hasta yataklarının kaliteli bir firmadan alınması ya da kiralanması gerekiyor. Bu şekilde hastaların tedavi süreçleri iyi geçer. Firmamızdan kaliteli bir şekilde yatak hizmeti alabilirsiniz.

 

Leave a reply