Niğde Hasta Yatağı

Niğde hasta yatağı son derece kaliteli olan hasta yataklarıdır. Hasta yatakları hastalar için oldukça önemli bir yere sahiptir. Hasta yataklarını seçerken hastanızın hastalık durumunu göz önüne alın. Kiralamanız gerekiyorsa kiralayın satın almanız gerekiyorsa satın alın. Bu şekilde en doğru kararı vermiş olursunuz. Hasta yataklarını dikkatli bir şekilde kullanmazsanız bozulur bunların bozulması ise size ekstra masraf olarak geri döner. Hasta yataklarını kullanırken yan korkuluklara fazlaca yüklenip yük bindirmeyin. Belli bir kapasiteyi taşıyabilen hasta yatağı korkulukların da çökme ya da kırılma meydana gelebilir. Yan korkuluklar hastaların düşmesine engel olan bir şeydir. Buna fazla yük bindirmeniz dahilinde işlev görmez bir hale gelir.

Hasta Yataklarının Kalitesi

Niğde hasta yatağı sayesinde hastaların istemiş oldukları bütün modeller bulunuyor. Hasta ne kadar yatağa bağlı kalacak ise o kadar süre de ya satın alma işlemi yapılır ya da kiralama işlemi yapılır. Kaliteli bir hasta yatağı almak istiyorsanız mutlaka güvenilir bir firmadan hasta yatağı almaya özen gösterin. Hasta yataklarında bulunan yatakların ortopedik olması gerekir. Hastalar ortopedik olmayan yataklarda yattıkları zaman yatak yaraları meydana gelir. Bu yatak yaralarının oluşmaması için hasta yataklarının havalı hasta yataklarından olması gerekiyor. Havalı hasta yatakları sayesinde hastalarda bulunan yatak yaraları yok edilir. Hastalar korkuluk bulunan yatakları tercih ederse yataktan düşme gibi bir tehlike söz konusu olmaz. Bu oldukça önemlidir.

nHasta Yataklarının Hastalar İçin Olan Önemi

Hasta yatakları hastalar için büyük bir yere sahiptir. Özellikli olan hasta yatakları sayesinde hastalarda yatak yaraları meydana gelmez ve hastalar daha güzel bir şekilde zaman geçirirler. Hasta yataklarının taşınması ve kurulması yetkili firma tarafından gerçekleştirilir. Kurulum aşaması oldukça kolaydır. Sizin yapmanız gereken tek şey yetkili kişilerin size vermiş olduğu bilgi dahilinde yatakları çalıştırıp kullanmanızdır.

Çok Özellikli Olan Hasta Yatakları

Niğde hasta yatağı sayesinde hastalar istedikleri yatakları tercih edebiliyor. Hasta yataklarında pek çok özellik bulunuyor. Bunların hepsi motor sayısına göre değişkenlik gösteriyor. Hasta yataklarında bir motor varsa sadece baş ve boyun kısmı hareket ettirilirken 5 motoru olan hasta yataklarında hem ayaklar hem kollar hem de sırt bölgesi kısacası her yer hareket ettirilebilir. Bu şekilde hastalar da yatak yaraları oluşmaz. Arada havalı olan hasta yatakları hastaların yatak ile temas ettikleri yere hava basar bu hava sayesinde yatak ile temas az olur ve yaralar oluşmaz.

Baklava Modelinde Olan Hasta Yatakları

Hasta yataklarının modelleri oldukça fazladır. Hangi modeli hangi hasta için tercih edeceğiniz doktorun görüşüne bağlı olan bir karardır. Hasta yatakları ne kadar kullanışlı ise hastalık durumu o kadar ağır olan hastalar tarafından kullanılıyor. Geçici bir süre hasta yatağı kullanan bireyler için hasta yatağını satın almak yerine kiralamanın daha mantıklı olunacağı öneriliyor.Niğde Hasta Yatağı

Tekerlekli Hasta Yatakları

Tekerlekli olan hasta yatakları sayesinde hastalar bir yerden başka bir yere taşınabiliyor. Kimseye herhangi bir yük bindirmeden yatakları bir odadan başka odaya taşıyabilirsiniz. Manuel olan hasta yataklarının bazılarında teker bulunmaz. Bu yatakları alırken dikkat edin.

Havalı Hasta Yatakları Nedir, Çeşitleri Nelerdir?

Niğde hasta yatağı modelleri bir hayli fazladır. Hasta yatağını tercih ederken modelin hastanıza ne kadar uygun olduğunu göz önünde bulundurmanız gerekiyor. Havalı olan hasta yatakları yatalak durumda olan hastaların vücutların da yatak yarası oluşmasına engel olacaktır. Bu şekilde tasarlanan hasta yataklarının içerisinde kanallar bulunur, bu kanallara hava basılır ve yatak yumuşak bir formda olur. Hasta olan kişiler sürekli olarak hastane de ve oradaki hasta yataklarında tedavi olamaz. Tedavi süreci bittikten sonra taburcu olan hasta evde dinlenebilir. Eğer evde uzun bir süre dinlenecekse bu altı aydan daha fazla bir süreç ise hasta yataklarını kiralamak yerine satın almak daha doğru olur. Bu en doğru karardır. Baklava tipi hasta yatakları da havalı olan hasta yatağı kategorisinde yer alıyor. Bu yataklarda hava basma özelliği bulunuyor. Hasta yatağa direkt olarak değil baklava tipli yatakta olduğu için parça parça temas ediyor ve bu da hastanın yaralanmasını engelliyor.

Hasta Yatakları Fiyatları

Niğde hasta yatağı fiyatları sürekli olarak merak edilen bir konudur. Hasta Yatağı kiralamak isteyen bir birey ya da satın almak isteyen bir birey aynı ödemeyi yapmaz. Her iki şekilde de ödeme yapılır ancak miktar aynı değildir. Ayrıca hasta yatakları manuel olunca daha uygun fiyatlı oluyorken motorlu ve özellikli olunca daha pahalı oluyor. Felç ya da çeşitli hastalıklara bağlı olarak hayatını yatakta idame ettirmek isteyen biri hasta yatağını tercih eder. Bazı hasta yatakları oldukça kaliteli ve konforlu iken bazı hasta yatakları daha pahalıdır. Vücudun ağırlığı ile meydana gelen basınçta hasta da yatak yaraları meydana gelebilir. Terleme olması durumunda hasta da yatak yaraları meydana gelebilir. Yatağa sürekli aynı pozisyon ile yatan hastada kan akışı meydana gelmez ve buna bağlı olarak yatak yaraları meydana gelir. Bazı yataklar oluşan yaraları iyileştirecek ve yatak yaralarının oluşmasına engel olacak bir nitelikte üretilmiştir. Bu hasta yatakları ise baklava tipli olan hasta yataklarıdır. Firmamızdan hizmet almayı tercih edebilirsiniz. Firmamız bu alanda hizmet veriyor.

Leave a reply